Logo Image
Alkamar, the village in the moonlight

Han løftet vekk to gulvplanker på soverommet og fant frem en oljeflaske, to klesklyper, tre svarte lærbelter, et håndjern og et ankeljern. Han kledde av seg og foldet klærne i en sirlig bunke. Han grep oljeflasken, fylte hånden og begynte å gni oljen inn i huden. Omhyggelig gned han inn hele kroppen mens han forsøkte å overse kvisearrene over brystet.

Han festet en klesklype til hver brystvorte. Han hektet Den blå uniformen ned fra en kleshenger og kledde på seg. Nystrøkent stoff klistret seg til oljet hud. Da buksesmekken ble åpnet, spratt lemmet ut stivt og rasende.

I soveromsveggen var tre kraftige kroker skrudd fast over hverandre. Han hektet et lærbelte fast i hver av krokene. Han smekket ankeljernet rundt anklene og håndjernet rundt det venstre håndleddet. Han stilte seg opp med ryggen til veggen. Det første lærbeltet ble strammet rundt lårene, det andre rundt magen, og det tredje rundt halsen. Hvis beina ga etter, ville beltene holde ham oppreist.

Blodet dunket og lungene hveste. Ansiktet delte seg i biter, og bitene dalte mot gulvet. I et speil på den motsatte veggen så han en fremmed mann. Etter som hjernen fikk mindre oksygen, økte avstanden til den fremmede. Han kunne likevel se den ulastelige uniformen, det dinglende håndjernet og de svarte lærbeltene. Det stive lemmet til den fremmede pekte rett på ham. Han onanerte den fremmede mannens lem, ikke sitt eget.